צהובות ומשגעות, קטנות או גדולות: 18 מתכונים לעוגות לימון

מעוגה בחושה קלאסית, דרך פאי או טארט קלאסי עם תוספת של מרנג יפהפה, עבור בעוגות גבינה וכלה במאפינס, מדלנים ועוגיות: הניחו את התפוזים בצד, החלה עונת הלימונים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טארט לימון
רותם מימון
רותם מימון

קצת מתקרר ופתאום כולם נוהרים אחר מתכונים לעוגות התפוזים, ואנחנו שואלים - היי, למה לא עוגות לימון? השימוש בלימונים לעוגות וקינוחים זהה למדי לתפקיד התפוזים, אבל בניגוד לאחיהם הכתומים - לצהובים יש כמה ערכים מוספים שמאפשרים להם לקחת חלק ולהשתלב בכמה וכמה דרכים: החל מעוגה בחושה קלאסית בדמות גרידת לימון, דרך פאי או טארט לימון קלאסי עם תוספת של מרנג יפהפה, עבור בעוגות גבינה או מוס, וכלה במאפינס, מדלנים ועוגיות לימון. המשחקים הם אינסופיים, שכן הלימון אוהב ללכת ראש בראש עם טעמים מנוגדים לו שמוציאים ממנו משהו אחר. בין אם בוחרים במיץ החמצמץ או בוחרים בגרידה המבושמת, העוגות הבאות מביאות את הטוב מכל עולמות הלימון והתוצאה היא מתוקה-חמצמצה. למתכונים מומלצים נוספים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ