ממפרום ועד בולונז: 24 מתכונים עם בשר טחון

עראייס ומוסקה, סינייה ופאד קפאו, צ'ילי קון קרנה וסלופי ג'ו, קציצות וממולאים, בולונז וקובה, פאי רועים או לחמעג'ון, לזניה או פילי צ'יז סטייק, בקיצור כל שאפשר לעשות עם בשר טחון

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
המפרום הראשון שליצילום: אנטולי מיכאלו
רותם מימון
רותם מימון

מתאילנד ועד מקסיקו, מפילדלפיה ועד יוון, במטבחים רבים ברחבי העולם הבשר הטחון עומד בבסיסן של מנות קלאסיות אהובות וחשובות. אמנם ברבות השנים, הוציאו שם רע לבשר הטחון - אולי כי אנחנו נוטים לזלזל בנתחים זולים ולהעדיף רק סטייקים כמו סינטה או פילה, אבל שימוש נכון בחומר הגלם יכול לא רק למנוע בזבוז ולהאכיל יותר אנשים, אלא גם ליצור כמה מאכלים נפלאים. אז מה עושים עם הבשר הטחון שיש לכם? ובכן, המסע שלנו יכלול את כל הקלאסיקות החשודות - עראייס ומוסקה, סינייה ופאד קפאו, צ'ילי קון קרנה וסלופי ג'ו, קציצות וממולאים, בולונז וקובה, פאי רועים או לחמעג'ון, לזניה או המבורגר ועוד ועוד. בקיצור, רוצו לקצב ובקשו קצת בשר טחון - אנחנו מתחילים לבשל. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ