16 מתכונים ללזניות גבינה צמחוניות

הנה לזניה חלבית ב-16 גרסאות טעימות שופעות גבינות וירקות ונטולות בשר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לזניית גבינות פראית מפסטה טרייה. זקוקה להרבה פחות נוזלים מלזניה העשויה דפים קנויים
רותם מימון
רותם מימון

מה אוכלים כשקר כל כך? אם שואלים אותנו - התשובה המתבקשת היא פחמימות, אבל איכשהו, בחורף הזה איבדנו כל רסן. אנחנו מודים. ואם מנכים את שלל העוגיות והעוגות שלא יכולנו להפסיק לאכול, הפחמימות הבאות בתור שייכות לפסטה. ואם כבר פסטה - כשקר באמת, אין כמו לזניה רותחת שמלהיטה את חלל ופה ומחממת את הבטן. נכון, על מנת להכין לזניה אמיתית, כמו באיטליה צריך לעבוד קשה, אבל לטובת הפועלים שבין קוראינו (כלומר אנחנו) נביא פה כמה רעיונות לקיצורי דרך ונשתמש בדפי לזניה קנויים (למיטיבי לכת נמליץ להציץ במתכונים שמציע להכין גם את עלי הפסטה).

לטובת מסורת "יום שני ללא בשר" המתכונים שמיד תראו משתמשים בשפע של גבינות, חצילים, תרד, עגבניות, ארטישוק, בטטות ופלפלים - אך ראו זאת כהצעת הגשה בלבד. אם כבר קיצרנו תהליכים, הכל פתוח והרשות נתונה - כי בסופו של דבר העניין החשוב הוא הפסטה.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ