16 מתכונים לפשטידות שכיף לאכול באמצע השבוע

עם ירקות, פסטה, גבינות או כדורי בשר, טבעונית קלילה או מושחתת ומהבילה - פשטידות קלות ומהירות לאמצע שבוע עבודה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פשטידת פטריות טבעונית
פשטידת פטריות טבעונית צילום: דודו בכר
רותם מימון

יום שלישי הוא הרגע המבלבל של השבוע: מצד אחד, סוף ההתחלה ומצד שני, יש מי שרואים בו את תחילת הסוף. זה גם לרוב היום בו נגמרות השאריות משלל ארוחות השבת והגיע הזמן לפתרון קל ומהיר שמתאים לאנשים עובדים, עם עדיפות לארוחה פשוטה כזאת שמרכיבים ברגע ולהכנתה לא צריך יותר מאשר קערה, כמה מצרכים שלרוב יש בבית ותבנית אפייה אחת. בקיצור, כל הדרכים מובילות תמיד אל הפשטידה. בין שלל המתכונים הרבים ואהובים עלינו, ניסינו להביא מנעד גדול שיתאים לכל חך, מקטן ועד גדול. נכון שלכל בשלן ובשלנית יש את המתכון שלו לפשטידה מוצלחת,אך יחד עם זאת נמליץ להתחיל את המסע עם המתכון של השף מיכאל כץ שנותן כמה טיפים טובים וחשובים. משם להמשיך עם פשטידות בצל או תירס, גבינות, פסטה, כדורי בשר ומה לא? בקיצור, פשטידה לכל מאווה וגחמה. 
למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ