מסלט ועד טוסט: 24 מתכונים מעולים עם אבוקדו

האבוקדו מתפקע מרוב רכיבים מזינים וחיוניים, אבל לא בטוח שזאת הסיבה שכל העולם משתגע ממנו. אז מה עושים איתו? הנה כל הסיבות להיכנס בגלל האבוקדו למטבח

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מקסיקני פיקנטי
צילום: דודו בכר
רותם מימון

בכל פעם זה מפליא מחדש: הביקוש לאבוקדו שובר שיאים חדשים וקהל הצרכנים מוכן לשלם כמעט כל מחיר. יום יבוא ונחקור פה, למה כל העולם התאהב פתאום באבוקדו ולמה דווקא עכשיו נפתחים בתי קפה ומסעדות ששמים אותו ורק אותו במרכז. בינתיים, ננצל את העונה בשביל להתחיל להכניס את האבוקדו למטבח ולעשות עמו שלל דברים: נתחיל עם כמה טיפים לעבודה עמו ונמשיך אל הסלטים הקלאסיים ואל אלה שהם קצת פחות שמנצלים את יתרונות האבוקדו. אחר כך נעבור אל הטוסטים, מי שאולי גרמו לביקוש הבלתי נתפס הזה. אחר כך יבואו הסביצ'ה, הקסדייה והספרינג רולס ואפילו מנות אחרונות לסוף הארוחה. אנחנו מבקשים לא לעקם את האף למשמע הקינוחים עם האבוקדו, אבל הם מצוינים באמת - מעוגה בחושה, דרך מוס וגלידה ועד טראפלס שוקולד מושלם. שיהיה לכם שבוע אבוקדו טוב. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ