22 תבשילים צמחוניים וטבעוניים מחממים

עם קטניות וירקות שורש, טחינה או קארי, בהשראה הודית או ים תיכונית - זה הזמן להעמיד סירים ותבניות ולהכין תבשילים צמחוניים וטבעוניים חורפיים ליום שני ללא בשר

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
תבשיל חוביזה ודלורית
צילום: מתן שופן
רותם מימון

זו עונת התבשילים. עוד כמה שבועות ויש סיכוי שנתחיל להתגעגע לסיר מלא כל טוב שמתבשל לו על האש והוא סמיך, כבד ומחמם או לתבנית רותחת שופעת ירקות שנשלחו לשם לסבב ארוך. במסגרת המדור - יום שני ללא בשר, אנחנו מקדישים את מתכוני היום לאותם התבשילים והקדרות, אלו מהתנור ואלה מהסירים שבערבים קרים כיף לאכול והם הדבר הכי רחוק מתוספות. ומה מתבשל אצלנו היום? בגדול, הרבה קטניות וירקות שורש (שזכו כבר לשלל מדורים משלהם). ירקות ממולאים ללא בשר כמובן, תבשיל קינואה עם פטריות ובצל, תבשילים בהשראה הודית, תבשילי קארי כי אי אפשר בלעדיהם, וכמובן תבשילי אורז. כולם מחממים גוף ולב. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ