זהירות ממכר, מה עושים עם פרג?

לא רק באוזני המן ולא רק בפורים: בסלטים או בקציצות, בפנקייק וכמובן בעוגות - 20 דרכים להוסיף קצת יותר פרג לאוכל שלכם

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עוגת שוקולד, פרג ושזיפים
רותם מימון

העולם מתחלק לכמה קבוצות של אנשים: אלו שאוהבים פרג, אלו ששונאים אותו ואלו שעושים בו שימוש רק לקראת פורים. לא קשה לנחש לאיזו קבוצה אנחנו משתייכים, ובגאווה רבה נצהיר: אנחנו אוהבים פרג. אוהבים מאוד. לרוב, נוטים לשלב פרג בקינוחים ובעוגות בעיקר, אבל בשלנים מנוסים יודעים שאין כמו הפרג להסמיך רטבים והוא שידוך נהדר לדג הסלמון. לכבוד חג פורים שיתפרץ עלינו בשבוע הבא, הנה תזכורת קלה למה לא כדאי לשמור את הפרג רק לאוזני המן. כך או אחרת, נמליץ לכם לצרוך אותו במידתיות מה, כי כבר נשמעו סיפורים על אנשים שלא עברו בדיקות מסוימות בגלל יותר מדי עוגות פרג. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ