22 מתכונים לפיצה ביתית מעולה

מהבצק הבסיסי ועד הגרסה למרגריטה של אייל שני, מפיצה טורטייה מהירה ועד הגרסה הביתית לפיצה רומאית: מבלי להתחייב למקור האיטלקי, זה הזמן ללמוד להכין פיצה בבית

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פיצה - גרסת השאריות מאתמול. הקפיד על איכות הקמח, המים והתנור
פיצה - גרסת השאריות מאתמול. הקפיד על איכות הקמח, המים והתנור צילום: דן פרץ
רותם מימון

איטליה בסגר וכל הסימנים מראים שיותר ויותר אנשים נכנסים בימים אלה לבידוד ומוותרים אפילו על משלוח הביתה. ומה אוכלים בבידוד אם לא פחמימות מנחמות בשם פיצה? אייל שני אמר כבר פעם שגדולתה של פיצה היא בשילוב השמיימי של שלושת מרכיביה העיקריים, שמגיעים לשיאם המשותף בתנור לוהט: בצק, רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה. תכל'ס, לא ברור למה הרבה בשלנים ביתיים, אפילו מנוסים ביותר, חוזרים עם זנב בין הרגליים כשמדובר בהכנת פיצה. יכול להיות שהתוצאה לא תצא אחת לאחת כמו בפיצרייה, אבל למה לא נסות זאת לבד? לצורך כך אספנו מתכונים לפיצה ביתית, החל מהבסיס - הבצק, רוטב והתוספות ועד לגרסה של שיקגו לפאי פיצה, מהגרסה של אייל שני ועד הגרסה הסיצילאנית ואפילו כמה גרסאות למתקדמים ממש. כך או אחרת, יכול להיות שהאיטלקים היו מתעלפים אל מול חלק מהמתכונים שהתרחקו מאוד מהמקור, אבל לגרסה הביתית זה יותר ממספק. הנה, 22 מתכונים לפיצה בימי קורונה. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ