רגע לפני שהם נעלמים: מתכונים נהדרים לסוף עונת התותים

המחירים ברצפה ובימים הקרובים ייעלמו מהמדפים: זה הזמן לנצל את הימים בבית למסיבת פרידה מהתותים עם סלטים, עוגות ושלל קינוחים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מלבי עם תותים בפורט, פיסטוק וקוקוס
מלבי עם תותים בפורט, פיסטוק וקוקוסצילום: לימור לניאדו תירוש
רותם מימון
רותם מימון

אנחנו מנסים להיתלות בכל דבר חיובי בתקופה האחרונה ולראות את חצי הכוס המלאה בתוך הבלגן הזה. ומצאנו. מחירי התותים בירידה. העונה עוד רגע מסתיימת ומחירי התותים סוף סוף שפויים (באופן יחסי), מה שמאפשר להכין מהם את כל מה שרצינו לעשות כל החורף והם פשוט היו יקרים להחריד. הגם אתם רואים כבר את הכוס המלאה אדומה מתמיד? בימים הקרובים הם ייעלמו סופית מהמדפים עד לתחילת החורף הבא, בתקווה שיהיה מעט שפוי יותר מסופו של הנוכחי - אך אנחנו מתקשים להבטיח לכם את זה. מה כן נוכל להבטיח? ממנות ראשונות ועד קינוחים טעימים ביותר עם תותים. ראשית, נפציר בכם להכין ריבת תותים. למרוח על לחם או בעוגות ובבוא הקיץ תוכלו לקשט עמה גלידות וניל ושמנת עדינות, לא תצטערו על הצנצנת שיש לכם במקרר, אלא רק על כך שהכנתם מעט מדי. ומעבר לריבות מיוחדות (הציצו גם בגרסה של אייל שני): עוגות, ברד פודינג, מלבי ומוס, קרפ נהדר של דנה מלמד, פרגיות ואפילו מרגריטה תות. העיקר לראות קצת אדום בעיניים ולא ממפת התפשטות הקורונה. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ