20 מתכונים שיזכירו לכם למה אתם אוהבים קציצות ברוטב

חמות, מבושלות, משביעות, לא מסובכות להכנה ולפעמים אפשר גם לשמור במקרר ולחמם עוד למחרת: כל הסיבות שיגרמו לכם לרוץ למטבח ולהתחיל לבשל קציצות ברוטב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
קציצות צנוברים ברוטב פלפלים, חצילים וזוקיני.
קציצות צנוברים ברוטב פלפלים, חצילים וזוקיני. מככבים במטבחים רביםצילום: מתן שופן
רותם מימון

בימי הקורונה המשוגעים הללו, נדמה שתבשילי הקציצות לסוגיהם יענו בדיוק על הבקשה הזאת: משהו חם, מבושל ובעיקר - משביע ובטעם של בית. במקום להוציא משהו קפוא מהפריזר או להסתפק במשלוח, ימי הארמגדון האלה הם זמן טוב לעבודה על כישורי הבישול, בעיקר בקטגוריית “אוכל של בית”- חם, מבושל, משביע, שאינו מסובך להכנה ולפעמים אפשר גם לשמור במקרר ולחמם עוד למחרת. זאת הסיבה שאנחנו כל כך אוהבים קציצות. גם בגלל העובדה שכל מתכון לקציצות ניתן לשינוי: אפשר להחליף את סוג הבשר, הירק או הדג, להוסיף או לגרוע בתיבול, לשנות את שיטת הבישול ולשחק עם הרוטב כיד הדמיון. ולמה כל כך התעקשנו על קציצות ברוטב לסוף השבוע? כי אין פרטנר הולך יותר לשידוך של רוטב, קציצות וחלות טריות. ולנגב את הכל, זה כל הכיף בסופו של דבר, לא? מתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ