המתכונים שתמיד רציתם להכין ולא היה לכם זמן ללמוד

מסושי ועד אגרול, מבריוש ועד אקליירים, ממחית קארי ועד מיונז, מטופו ועד פסטרמה, מראמן ועד עוגת שמרים: סוף סוף יש זמן להתאמן על כל המתכונים שחששתם מהם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
בייגלס
צילום: מתן שופן
רותם מימון

אחד הדברים שאנחנו כנראה מצטיינים בו זה דחיינות. כשיהיה לנו זמן נלמד ספרדית, כשיהיה לנו זמן נשלים את הסדרה ההיא, כשיהיה לנו זמן נקרא את הכתבה ששמרנו לפני חמש שנים במועדפים וכן הלאה וכן הלאה. כנראה שכבר הבנתם לאן אנחנו הולכים - יש זמן. כלומר, הדבר היחיד שלא חסר עכשיו זה זמן. רוצים לומר: זה הזמן לנסות את כל המתכונים שתמיד הבטחתם לעצמכם שתנסו פעם אחת בבית. את מתכוני הבסיס אתם כבר יודעים, אם לא - הנה הם, כעת הגיע הזמן לעלות שלב. אם הבטחתם לעצמכם שיום אחד תכינו בבית עוגת שמרים מהתחלה או בצק עלים שתכינו ולא תקנו, את הראמן כמו שטעמתם ביפן לפני שהיתה פה קורונה, את הלחוח שטעמתם אצל חברים ואפילו חומוס. מזל טוב, זה בדיוק מה שנעשה היום. נלמד איך להכין טופו בבית (זהירות, קשה), קונפי שום, בייגל כמו בניו יורק או אקליירים ובאגטים כמו בפריז, פסטרמה ומיונז ביתיים, מחית קארי ואפילו חלב שקדים. כן, כן. המשך יבוא. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ