סלט פסטה קר ב-16 מתכונים קלים

למי יש כוח לעמוד שעות במטבח בחום הזה? סלט פסטה קר עם גבינה או עם טונה, עם עגבניות או עם פלפלים - הוא הדבר הכי מהיר וקליל לאכול כשכל כך חם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הסלט של אמא של יוסי - מתכון של לייזה פאנלים
הסלט של אמא של יוסי - מתכון של לייזה פאנליםצילום: גיא בהר וחגית ביל
רותם מימון
רותם מימון

חם. חם. חם. ומה אוכלים בחום הזה כשהקיץ עוד לא התחיל בכלל? ובכן, עבורנו המנה אולטימטיבית לחום הגדול היא סלט קר ורצוי שיהיה כמה שיותר קליל. סלט פסטה, עונה על הצורך הזה בכל כך הרבה מובנים - הוא מתאים לילדים, אך גם למבוגרים; הוא מתאים לארוחת צהריים או ערב; לא חייב לדעת לבשל איתו (טוב רק להעמיד סיר של פסטה וזה אפילו לא נורא אם הוצאתם אותה רגע לפני שהיא מוכנה), אך אפשר גם להשקיע בו ובמרכיביו והכי חשוב - אפשר לשחק עם המתכונים באין סוף דרכים - לשלב ולערבב, להוסיף מרכיבים או להפחית אותם - בהתאם לטעם האישי, כך שאין פלא שלעתים אנחנו קוראים לו סלט הכל. כי איכשהו הכל הולך איתו. עם טונה או גבינה מלוחה (או גם וגם), עם גרגירי חומוס או רק עם ירקות - הנה 16 דרכים טעימות במיוחד להכין סלט פסטה. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ