להילחם באש עם אש: 24 מתכונים חריפים לאללה

חם לכם? זה הזמן לנצל את הפלפלים החריפים הטריים שיש עכשיו בשוק ולהכין מהם מתכונים שיבעירו לכם את הפה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
פלפלוני פדרון
פלפלוני פדרוןצילום: HandmadePictures / Shutterstock.
רותם מימון

הרשו לי לשתף אתכם ברגע אינטימי שהתרחש בגל החום הזה. בזמן ריצת ערב קשוחה, משב רוח קליל וחמים נשב לרגע על הפנים המיוזעות ולפתע, כותב שורות אלה נזכר לפתע למה במקור נועדה ההזעה. לא להציק לנו, אלא לקרר אותנו. איך שכחנו. זה קרה גם קודם לכן בזמן ארוחה חריפה ומהבילה. ואם במדינות חמות רבות מסביב לעולם מוצאים מטבח חריף, אין זה מפתיע כלל. המוטו הוא להילחם באש עם אש. בהתאם, עונת הפלפלים החריפים היא הקיץ ולא החורף, אז הם מתפקדים כרוצחים שקטים באופן מיוחד. טיפ קטן ועצה לזהירות: פלפל חריף בעל גוון אדום הוא פלפל בשל, כך שחריפותו נמוכה יחסית מזה בירוק. נפלתם על רוצח כזה? כיף לכם. שימו מלח על הלשון, תאכלו לחם, תשתו חלב ואפילו אלכוהול, גם ארטיק יתקבל בברכה. לשתות מים קרים זו האופציה הכי פחות יעילה. ומה נאכל בחום הזה שיגרום לנו להזיע? הנה ההצעות שלנו להיום. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ