מאזוקי ועד עדשים: 18 מתכונים לקציצות טבעוניות

בלי ביצים, בשר או גבינות ועם הרבה קטניות כמו אזוקי, מש, עדשים ובורגול ולצדם עשבי תיבול וירק - 18 דרכים להכין קציצות טבעוניות, כולל המבורגרים מפתיעים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קציצות עדשים וסלרי
צילום: מתן שופן
רותם מימון
רותם מימון

עם גל שני או בלעדיו, יש באוויר ריח של חזרה לשגרה. ומהי חזרה לשגרה אם לא השיבה אל ארוחות מסודרות, כלומר בישול ארוחת צהריים או ערב, או בקיצור - סגירת המלון בנוסח הכל כלול שחיינו בו עד לא מזמן. אם כבר חזרה לשגרה, נראה שזה הזמן להשיב אל החיים את מדור "יום שני ללא בשר" שיוקדש היום באופן מיוחד לקציצות טבעוניות. בלי ביצים, בשר או גבינות ועם הרבה קטניות - אזוקי, שעועית מש, עדשים ובורגול ולצדם עשבי תיבול וירק. באמתחתנו היום קציצות אפויות, מבושלות או מטוגנות שבאות לידי ביטוי בשלל צורות - קבב, המבורגר או לביבה. תקראו להן קציצות או אחרת, כולן ממלאות את אותה הפונקציה. אז הנה הן, 18 קציצות טעימות (עם חריגה צמחונית אחת שקל מאוד לטבען). למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ