סלטים קלילים לקיץ ב-20 מתכונים קלים

סלט קצוץ זה טעים, אבל לכבוד היום הראשון של הקיץ - הגיע הזמן לשדרג עם תאנים, עגבניות, קצת גבינות, ענבים, חצילים, עלים ירוקים והאמת היא שזה לא רע בכלל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט תאנים ושקדים
רותם מימון
רותם מימון

מדי יום ראשון אנחנו מתעוררים עם אותה תחושה: אנחנו אוכלים הרבה יותר מדי בשבת. יותר מדי עוגות, יותר מדי מאפים, יותר מדי ארוחות כבדות. גם כשחם. אז מה אוכלים כשמנסים ליצור מעין שגרת קיץ קולינרית? סלט כמובן. מבלי להתלונן יותר מדי, אפשר להניח את המתכון הקבוע שלכם לסלט הקצוץ ולהתחיל לשדרג אותו עם כל מני תוספות עונתיות, קלות, פשוטות וכל כך טעימות כמו תאנים, עגבניות, קצת גבינות, ענבים, חצילים, עלים ירוקים והאמת היא שזה לא רע בכלל.

נפתח עם סלטים קרירים שמגיעים מהמזרח ומשם ננוע לכיוון אירופה עם סלט ניסואז מזויף (למה מזויף? בדקו את המתכון ותגלו), ומשם נחזור לסלטים הכי מקומיים שיש. סלטים שמשלבים שקדים ירוקים, אבטיח, מלפפונים ופאקוס, שסק ותאנים (שאתמול טעמנו לראשונה העונה), אבל גם סלט טחינה ויוגורט מושלם של לימור לניאדו תירוש או סלט פאטוש עם טוויסט של השף עמוס שיאון וכמו תמיד שני סלטים מהירים וקלילים להכנה של מיכל רוזנבך.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ