מה עושים עם חזה עוף? 20 מתכונים מומלצים

הכל חוץ משניצל: צלוי, מטוגן, אפוי, מאודה, מוקפץ בווק ואפילו חלוט - כל הדרכים להכין חזה עוף בבית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
סלט עוף מוקפץ
סלט עוף מוקפץצילום: דרימסטיים
רותם מימון

בשנים האחרונות, יותר ויותר אנשים מגלים מחדש את העוף, במיוחד את החזה, שנחשב עד לא מזמן לנתח הכי יבש בקרב אוכלי הבשר. אמנם השניצל הפך לאחת המנות הפופולריות בישראל, ונראה שדווקא כאן הוא קיבל חיים חדשים כמו גדל והתחנך פה, אך חזה העוף בכללותו הוא הרבה מעבר לו. היתרון הגדול של חזה העוף הוא הוורסטיליות שלו והעניין שהוא מתאים למגוון כל כך רחב של מנות וטעמים, בכמה וכמה טכניקות בישול, שזה בזבוז רק לצלות אותו על הגריל או לשלוח אותו לביקור יבשושי בתנור.

במדור הפעם בחרנו להראות את מגוון השימושים שאפשר לעשות עם חזה עוף: משיפודים שאפשר לעשות בתנור, דרך חליטת החזה והוספתו לסלט, צלייתו בתנור כמובן ואיך אפשר בלי הקפצה בווק וטוב - גם טיגון (אבל לא שניצל, כן?).

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ