ממיונז ועד נוטלה בגרסה הביתית: כל הממרחים שצריך לכריך המושלם

המסע אל הכריך המושלם מתחיל בלחם משובח ובממרח טוב למרוח עליו, למשל - ממרח עגבניות מיובשות או עדשים שחורות, מיונז ביתי או פסטו. בקיצור, כל הדרכים להכין ממרחים ביתיים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רטבים טבעוניים
צילום: טל סיון צפורין / ה
רותם מימון
רותם מימון

היי, מה זה שם מבצבץ לו מעבר לאופק? אולי הערפל שקוראים לו חודש אוגוסט ממסך את תשומת הלב, אבל הנה הוא שם - מעבר לפינה, מחכה לרגע הנכון כדי להפציע - חודש ספטמבר. החודש בו, כולנו תקווה, יחזרו החיים לשגרה החדשה בחיינו החדשים. ילדים קטנים יחזרו למסגרותיהם, הורים עייפים יחזרו לעבודותיהם וכולם כאחד יצטרכו לאכול מתישהו משהו, סביר להניח בין שתי פרוסות לחם.

כמו שאמרו זאת חכמים מאיתנו, כריך נאה הוא עולם ומלואו, וכל מה שהוא צריך בעצם, זה תוספת, קצת ירק וכמובן, איזה ממרח או סלט טוב. לכריך טוב לא צריך הרבה מעבר ללחם משובח ותכולה ראויה. את מתכוני הלחם נספק לכם בהמשך, אך הפעם אספנו רק מתכונים לממרחים מוצלחים, שאתם כבר תדעו בעצמכם - מתי כדאי לעשות בהם שימוש ומי קהל היעד שלהם, כלומר - ממש לא רק לילדים. בין המתכונים: הממרחים הטבעוניים של אורי שביט, ביניהם ממרח טופו ועגבניות מיובשות, מיונז טבעוני ופסטו ירוקים; התחליף של קרן הבר לממרח נוטלה ולמתקדמים ממרח שעועית שחורה; ממרח ירק גרוזיני או פסטו תרד וגרעיני חמניות, ממרח פלפלים או ממרח עגבניות; ממרח דלעת ערמונים וטחינה גולמית או ממרח אגוזי לוז מקורמלים, ועוד.

לכריכים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ