20 מתכונים לפסטה ברוטב עגבניות לילדים או למבוגרים

השידוך המושלם בין שני חומרי גלם אהובים: פסטה ועגבניות. כשחקניות מרכזיות או בתפקיד משנה, 20 מתכונים שמשלבים בין עגבניות לפסטה. כי מי לא אוהב פסטה ברוטב אדום?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פסטת חלמונים ברוטב עגבניות, גבינת עיזים ונענע
פסטת חלמונים ברוטב עגבניות, גבינת עיזים ונענעצילום: עומרי פולק
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

בתחילת השבוע ציינו ברחבי העולם את יום הפסטה הבינלאומי. לפתע, כל מתכונאי ובלוגר אוכל שמחשיב את עצמו העלו תמונות של פסטות אהובות. עכשיו באים? אם יש דבר ששנוא עלינו - זה מיוחד המוקדש לאוכל ובמקרה הנוכחי על אחת כמה וכמה: האם פסטה באמת צריכה יום שבו ייזכרו כמה היא נהדרת? מבחינתנו כל יום הוא יום הפסטה הבינלאומי, ואם אפשר - השידוך הטוב מכל הוא רוטב עגבניות. 

ברשימת המתכונים הבאה תגלו 20 גוונים של אדום, כלומר של אפשרויות לשדך שני חומרי גלם אהובים: פסטה ועגבניות. בין אם כשחקניות ראשיות כמו במקרה של רוטב פומודורו קלאסי, רוטב רוזה מרינרה (איזה כיף לאיטלקים), או כשחקניות משנה, כמו במקרים אחרים. כך או אחרת - המתכונים הבאים יוכיחו לכם שאין צורך ביום פסטה בינלאומי, כי אפשר ליהנות מהם בכל רגע ובכל זמן נתון. ובסופו של דבר, האם יש משהו טעים יותר מפסטה ברוטב אדום? 

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ