עוגיות חמאה רכות ונימוחות ב-14 מתכונים מעולים

שימו מים לקפה, כי תוך 20 דקות גג אתם כבר יכולים לנשנש איתו משהו מתוק: עוגיות חמאה בשלל אופציות, לאופים מתחילים, לילדים ומתקדמים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגיות חמאה
עוגיות חמאה של מאיה כהן מקפה ליזלוטהצילום: מגד גוזני
רותם מימון
רותם מימון

יכול להיות שהיה אפשר להמתין לימים קרים יותר ולאו דווקא בימי השרב של ראשית הסתיו, על מנת להתענג באמת על מתכונים לעוגיות חמאה רכות ונימוחות. אבל במחשבה שנייה: בערב המאוחר או בבקרים המוקדמים אפשר כבר להרגיש סוג של צינה נעימה. אם מוסיפים לזה את העובדה שברוח הימים בבית, בהם הנפש מבקשת (והגוף ולא רק הם) כל הזמן להתנחם במשהו פשוט ובטוח, במשהו מתוק אבל לא מאוד מושחת והכי חשוב במשהו שאפשר להכין בכמה דקות, הרי שאין מתאימות מעוגיות חמאה. טוב אולי יש, אבל גם עוגיות חמאה הן המתכון הבטוח להצלחה.

הסיפור הוא פשוט: במרבית המתכונים לעוגיות חמאה כל הסיפור הוא לערבב, ללוש ולאפות ותוך חצי שעה גג כבר אפשר להעמיד מים לקפה, כי יש משהו לנשנש. מי מכם שמחזיק בביתו גם כמה ילדים, לא חשוב באיזה גיל, יכול למצוא כאן גם שלל אופציות לתעסוקה כזאת או אחרת והנה עוד רבע שעה הלכה לה. לאופים מתקדמים, כפי שמיד תוכלו לראות, יש גם אופציות עבורכם. מתוחכמות יותר, מורכבות בהכנתן וטעמן גן עדן. 

מתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ