24 מתכונים לפשטידות שמכינים ביום ראשון ואוכלים כל השבוע

במקום לשבור את הראש מה אוכלים בהמשך השבוע, הנה מתכונים לפשטידות נהדרות שכדאי להכין מראש ולאכול בשעת הצורך

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
המעקוד של ז'ילבר בוקובזה. אפשר להכינו משאריות מרק העוף של שבת
רותם מימון
רותם מימון

זהו, עם ההקלות ביציאה מהסגר והפקקים בהם עמדנו הבוקר - החיים מתחילים לחזור לסוג של שגרה. גם אם הילדים עדיין בבית או העבודה המשרדית נשארת בסלון, ודאי גם אצלכם מרחפת בבית אותה שאלה - "מה אוכלים היום?" אחת התשובות שחוזרות על עצמן שוב ושוב, כמו גם המגוונות והמוצלחות תמיד היא: פשטידה. ואם אפשר, משהו שמכינים בתחילת השבוע וביומיים-שלושה הקרובים נהנים ממנו ומחממים לפי הצורך.

יש אינספור דרכים, חומרי גלם וערבובים ממינים שונים שאפשר לשלב ולקלוע לקשת רחבה של טעמים. ולא נעים לומר - במרבית המקרים - ההכנה היא מהירה וההצלחה מובטחת. על כן, בפעם הבאה שמי מאנשי הבית שלכם תוהה בקול רם "מה יש לאכול הערב" - שלפו את אחד המתכונים הבאים - עם פסטה או עם גבינות, עם ברוקולי או עם תרד, עם בשר או צמחוני - כעת ערבבו כמה דברים בקערה ושלחו לתנור, כי רק התחלנו את השבוע ולמי יש זמן ליותר מזה?

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ