קלות ומתכלות ברגע: 30 מתכונים לעוגיות לסוף השבוע

עם חמאה או עם שוקולד, עם טחינה או עם גרנולה, עם ג'ינג'ר או עם דבש: עוגיות ממכרות לקראת אפיית סוף השבוע

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגיות פקאנים ושקדים
צילום: צילום וסטיילינג שושי סירקיס.
רותם מימון

יום רביעי הוא יום האפייה שלנו. אחרי שבועות ארוכים בהם הבאנו עוגות ממינים וזנים שונים, כעת הגיע זמנן של העוגיות. "עוגיות קפה", קוראים להן אצלנו בבית - על אף שאין ברובן ולו כפית אחת של קפה. הכוונה היא דווקא לכל מה שקשה להפסיק לנשנש ליד הקפה של הבוקר או זה שמגיע אחרי יום עבודה.

ומה באמתחתנו הפעם? מעוגיות שיבולת שועל מהירות ועד עוגיות מדלן צרפתיות קלאסיות ומושקעות, מהגרסה הממכרת לרוזלך ועד עוגיות אמסטרדם שהפכו כבר לתופעה, מעוגיות שוקולד צ'יפס כמו בספרים ועד לעוגיות חמאה נימוחות לילדים ולמבוגרים (שימו לב לאלה של מרתה סטיוארט), עוגיות הטחינה בשני מתכונים, כי הן החיים עצמם ואיך אפשר בלי קינמון, פקאנים, אגוזים, שקדים וכמובן - הרבה מאוד שוקולד? כך או אחרת, רוצו להרתיח מים.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ