מתכונים טבעוניים מומלצים לימים המתקררים

ממרק חרירה ועד עוגת תפוזים, ממרק כרובית ועד ביריאני - הטמפרטורות הולכות ויורדות וזה הזמן להצטייד במתכונים למרקים, תבשילים, תוספות וקינוחים טבעוניים שילוו אתכם מכאן והלאה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
תבשיל מנגולד עם טופו, דלעת וחלב קוקוס
תבשיל מנגולד עם טופו, דלעת וחלב קוקוסצילום: מתן שופן
רותם מימון
רותם מימון

כשמד הטמפרטורה הראה הבוקר 18 מעלות וצמרמורת נאה חלפה בגוף, הבנו שכבר אי אפשר לברוח מזה. אמצע נובמבר כאן ומעתה והלאה רק נלך ונצטנן, בכל מובן שהוא. לפיכך יש אישור למרק וכיאה למדור - יום שני ללא בשר, נאסוף בתקופה הקרובה תבשילים ומרקים שמתאימים בדיוק למזג האוויר המתקרר.

ומה הפעם? לא מעט קטניות - הן במרק חרירה והן במרק עגבניות ותפוחי אדמה, אבל לא רק שם. אלא גם בתבשיל הודי עם כרובית שמגיחה גם במרק של השף בן תדהר. אל הודו נגיע גם בתבשיל האורז של תת היבשת - הביריאני. לקינוח - עוגת תפוזים טבעונית ממתכון שהפך אצלנו בבית לדייר נוכח בכל חורף, כי יש אנשים שבשבילם כשהטמפרטורה צונחת אל מתחת ל-25 מעלות מדובר בחורף קשה מנשוא. וזוהי רק ההתחלה.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ