מתכונים טבעוניים חמימים לערבים קרירים

הרבה ירקות וקטניות, לא מעט תבשילים, מרקים ותוספות והכל טבעוני ומחמם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
צילום: לימור לניאדו תירוש
רותם מימון
רותם מימון

החורף עוד לא ממש פה, אבל מרקי העדשים התנחלו אצלנו על הגז ובכל רגע נתון כמעט אפשר למצוא במקרר איזה תבשיל שרק מחכה לחימום. הימים עדיין נעימים (שלא לומר חמימים), אבל מהרגע שהשמש שוקעת נעשה פה כבר קריר ביותר והגוף צריך משהו שיהלום בדיוק את הרגע הזה.

על כן, במדור של היום בחרנו בדיוק בעבור "יום שני ללא בשר" - לא מעט קטניות ושפע של ירקות במתכונים במנעד שנע ממרקים, דרך תבשילים כמו קארי מהיר ונהדר ותוספות (שרק צריך איזה אורז לידן), כולל מנה אחת לחובבי הכרישה ואחת לילדים חובבי ברוקולי.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ