כל הדרכים להכין עוגות תפוחים מופלאות

ריחניות, גבוהות ומתאימות בדיוק לבוא הימים הקרירים: הגיע הזמן להחזיר את הכבוד לעוגות התפוחים של פעם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגת תפוחים עם מרנג
עוגת תפוחים עם מרנג של קרן קדושצילום: דודו בכר
רותם מימון
רותם מימון

ערב קריר, וריח נעים של עוגת תפוחים שבדיוק נאפית עולה מן התנור, ממלא את כל הבית - מה עוד אפשר לבקש? למרות שלא באמת צריך ערב קריר בשביל ליהנות מעוגת תפוחים, אלא רק חיבה עמוקה לז'אנר, אין מתאימה ממנה לסוף שבוע (בעונת החורף, אבל לא רק).

אם יש משהו שאנחנו אוהבים, בין יתר הדברים כמובן, בעוגת תפוחים הוא את הוורסטיליות שלה, מספיק להציץ ברשימה מטה ולגלות קמצוץ קטנטן ממה שיש לחומר הגלם הזה לתת לנו. ובכל זאת, נפציר בכם להתחיל במתכונים של חיים כהן וד"ר אלי לנדאו ז"ל מתוך מדור המתכונים האגדי שלהם שפורסם בעבר במוסף הארץ ולגלות שם עוגות נצחיות ממש. משם אפשר להמשיך אל מיטב המתכונים שהזכירו למתכונאים שלנו את בית סבתא. שטרודל או פאי, עוגה בחושה או טארט: הנה הן - 28 דרכים להכין עוגת תפוחים.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ