ארוחת צהריים זריזה למי שנשאר בבית עם הילדים

משניצל ופירה עד לזניה מהירה, מבולונז פתיתים ועד פסטה עם רוטב שמכינים בסיר אחד: כל מה שטעים ומהיר לאכול כשהילדים בבית ומתחילים לפתח רעב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ספגטי של ילדים
ספגטי של ילדים צילום: דורעם גונט
רותם מימון
רותם מימון

האמת היא שעד הרגע האחרון היתה לנו תקווה שהבוקר זה יקרה. נקום מוקדם, נפרוס את הלחם ונכין כריכים, נחתוך ירקות לקופסת האוכל ונלווה את הילדים לבית הספר, אבל כבר התרגלנו אל תפקידנו כפיונים במשחק שאינו בשליטתנו, אז מה הם עוד יומיים בסגר? הזום כבר במצב היכון, גם ההפעלות והמשחקים, גם השוקו והטוסט שהוכנו לארוחת עשר, אבל עוד רגע וצריך להתחיל כבר לחשוב על ארוחת הצהריים.

אז מה מכינים לארוחת צהריים מהירה ובכל זאת טעימה? מה עוד אפשר לבשל שעוד לא בישלנו? כנראה שלא נותר עוד הרבה, אך נחזור לדברים שכולם אוהבים. אצלנו בבית פסטה (על כל מיניה, סוגיה ותפקודיה) תמיד עובדת, גם שניצלים ופירה כמובן. אבל לא חייב להסתפק רק בהם - קציצות מהירות, תבשילי אורז בסיר אחד, פיצה-פיתה עם בשר, ועוד כל מיני המצאות ברגע שימלאו את השולחן ואחר כך את בטן הילדים וישלחו את כולם לנוח.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ