מופלטה, מרציפן וספינג': מתכונים למימונה ביתית

מי צריך הזמנה למימונה כשאפשר להכין מופלטה, עוגיות יו יו, מרציפן, ספינג' ושבקייה בבית? הנה כל המתכונים לחגיגת מימונה ביתית, לא חשוב מאיזו עדה אתם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
כל מאכלי המימונה פרוסים
מלבד את המופלטה עצמה שאינה כשרה, את רוב ’מאכלי המימונה’ מכינים במהלך החג, ולכן הם עדיין כשרים לפסחצילום: מוטי מילרוד
רותם מימון
רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ