קיציים וקלילים: מתכונים עם דפי אורז

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דפי אורז במילוי פרגית קצוצה לצד פונזו־מירין פיקנטי.
דפי אורז במילוי פרגית קצוצה לצד פונזו־מירין פיקנטי. מתאים למגוון מנות צילום: מתן שופן
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

מה שלא עשו שנים של טיולים למזרח וזלילה של אין ספור ספרינג רולס, עשה בורקס אחד קטן וויראלי, שלרגע מסוים אף גרם למחסור זמני בדפי אורז. אך כעת, אחרי ששגעת בורקס מדפי האורז נרגעה, אפשר לעצור לרגע ולראות שבאמת מדובר בחומר גלם נהדר שעשוי להיות בסיס ללא מעט מנות, שבמרבית המקרים מתאימים גם לימים המתחממים שלפנינו.

אז כמובן שבראש המתכונים הפעם למנות שאפשר להכין עם דפי אורז, הבורקס והמלוואח ששברו את הרשת. אבל מעבר להם מגוון מסחרר של רולים קרים במילויים על מילויים שונים. כך למשל עוף טחון לימוני של אהרוני או דג וקוקוס של השף שחף שבתאי, ועוד מתכונים שונים ומגוונים לספרינג רול, מנוסח מתקתק עם סלמון ובטטה, דרך נוסח אחר עם עוף, צ'ילי ונענע; רול עם שרימפס, אבוקדו וכוסברה או במילוי טבעונ של ירקות שורשי; ואפילו קינוח יש לנו, בעצם - שניים - בורקס מתקתק עם קרם שקדים ופירות יבשים עוגת תפוחים טבעונית ונטולת גלוטן שהיא, איכשהו, אפילו מושחתת.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ