מתכונים |

גוז'ר: המתאבן המסורתי מחבל בורגון

גוז'ר הוא מתאבן מסורתי עגול מחבל בורגון שבצרפת, העושה שימוש בבצק רבוך לאפיית פחזניות. מגישים אותו כשהוא חמים או בטמפרטורת החדר, ולצדו פירות קיץ מתוקים או פרוסות גבינת עזים טרייה

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

אחר הצהריים מתארך ושעות האור מתמשכות עד לאחרי השכבת הילדים. ארוחת הערב נאכלת לאט וללא חיפזון וקרני שמש אחרונות מסנוורות את הסירים התלויים על קיר המטבח עד שהם מנצנצים את התקרה והארונות בשברי מנסרות רבות גוון. זוהי שעת החסד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ