ברוקלין בפיתה |

הנצרתית שהעמידה את ניו יורק בתור לכנאפה

"אין טובה ממנה מחוץ לגדה המערבית", כתבו ב"טיים אאוט ניו יורק" על הכנאפה במסעדתה של ראוויה בשארה ילידת נצרת. אחרי 40 שנה בנ"י ועם הופעת ספר מתכונים שלה בהוצאה בריטית, היא מספרת מה האמריקאים לא מבינים על חמוצים

דפנה ארד
דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דפנה ארד
דפנה ארד

"נולדתי בנצרת למשפחה ערבית־פלסטינית חובבת אוכל. למרות שמונחים כמו 'אורגני', 'לוקאלי', או 'בר־קיימא' לא היו חלק מהז'רגון שלנו, הגישה של בני משפחתי לאוכל עמדה בכל התנאים האלה. הם היו foodies עוד לפני שמישהו המציא את המלה הזאת", כך מציגה עצמה ראוויה בשארה, בת 60, שמתגוררת זה 40 שנים בניו יורק, בהקדמה לספר הביכורים שלה, "זיתים, לימונים וזעתר "Olives, Lemons) (& Za'atar" ובו 224 עמודים של מתכונים המבוססים על חומרי גלם פשוטים, תמונות צנועות של אוכל וצילומים של כפרי הגליל. היא אחותו של ח"כ לשעבר עזמי בשארה, שעזב את ישראל לאחר שנחשד בעבירות חמורות נגד ביטחון המדינה ובהן סיוע לאויב במלחמה, אך היא עצמה מבקשת להימנע מלעסוק בנושא זה ופוליטיקה בכלל.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ