שמן זית 
במטען האישי

מסעדת El Celler de Can Roca, שהקימו שלושת האחים רוקה בג'ירונה שבספרד, נחשבת אחת הטובות בעולם ורשימת ההמתנה לה משתרעת על שנה. אז למה החליטו האחים לסגור אותה לחמישה שבועות ולנסוע עם הצוות לארה"ב

רפאל מינדר, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רפאל מינדר, ניו יורק טיימס

מסעדת El Celler de Can Roca טיפסה לפסגת הגסטרונומיה העולמית בלי להפר את שלוות הטקסים הפשוטים של המשפחה שמנהלת אותה. המסעדה, בג'ירונה שבספרד, המצויה מרחק שעת נסיעה צפונית לברצלונה, היא בבעלותם של שלושה אחים שגם מנהלים אותה, ועדיין אוכלים בכל יום את האוכל שאמם מכינה לארוחת צהריים במסעדה הסמוכה, שם הם גדלו ולמדו לבשל תוך משחקי כדורגל בין השולחנות והכיסאות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ