מתחם האוכל שמעורר מחלוקת בפריז

אופים ומסעדנים לבושים היטב שימכרו מזונות יוקרתיים בחללים מעוצבים ובשימוש במרכיבים ביולוגיים - למה מתחם האוכל העירוני החדש בפריז מעורר מחלוקת בקרב התושבים?

ליז אלדרמן
ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
ליז אלדרמן
ניו יורק טיימס

בבוקר שטוף שמש לא מכבר צועד סדריק נודון, יזם צרפתי עשיר וחובב אוכל טוב, ברחוב שקט בשכונה פריזאית הקרויה "או מארה" (המארה העליון) ומורה בידו לכיוון כמה חזיתות מוגפות של חנויות. רעש מקדחות מפלח את האוויר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ