השקר הקולינרי הגדול שנקרא שמן כמהין

למרות שאין קשר בין שמן הכמהין לפטריות היוקרתיות, מסעדות ישראליות רבות מתהדרות בו על מנת לשוות יוקרה לתפריט ולהעלות מחירים בהתאם. מה חושבים שפים ומבקרי מסעדות על הטרנד השנוי במחלוקת, ולמה קשה כל כך להשיג בארץ פטריות כמהין אמיתיות?

דפנה ארד
דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דפנה ארד
דפנה ארד

השפים הישראלים כבר יודעים שיש בעולם מלת קסם אחת שכאשר היא מוזכרת בתפריט היא גורמת ללקוח להתעוור לרגע ולהוציא כסף ללא אבחנה. מלת הקסם היא כמהין והלקוח לעולם לא יבחין במלה שמקדימה אותה — שמן. מלה שבאותה מידה יכלה להיות המלה "לא".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ