חוסאם עבאס, בעלי מסעדת "אל באבור" שנסגרה בצו: "בתל אביב לא היו עושים מה שעשו לי"

חוסאם עבאס, בעלי "אל באבור" באום אל פחם, המום מהסגירה המתוקשרת של מסעדתו בשבוע שעבר. האם מאחורי ההגדרה "בשר לא ראוי למאכל אדם" עומדת בסך הכל הקפאה לא מאושרת של בשר טרי - פעולה שרוב המסעדות חוטאות בה?

דפנה ארד
דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דפנה ארד
דפנה ארד

פשיטת הרשויות על מסעדת "אל באבור" בצומת אום אל פחם, ביום שלישי האחרון, בליווי כוחות משטרה והודעות לעיתונות, מוגדרת על ידי גורמים בתעשיית המסעדנות כחסרת תקדים ומכוונת. לאחר מציאת 300 ק"ג בשר שהוגדר "לא ראוי למאכל אדם" ועוד שורה של הפרות של תנאי התברואה, נסגרה המסעדה ביום רביעי שעבר בצו הפסקה מינהלי. לאחר שתיקן את בעיות המטבח, מצפה הבעלים, חוסאם עבאס, שצו זה יבוטל מיידית.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ