כיצד שורדים בעלי המלאכה הקטנים באיטליה

קואופרטיב העדשים וחיטת הכוסמין של רמת רסינו מדגים כיצד ההתאגדויות מחזקות את הצרכנות המקומית באיטליה ומשמרות מסורות עתיקות

אורי מאיר-צ'יזיק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אורי מאיר-צ'יזיק

יצרן זעיר או מגדלת בעלת שטח קטן וגידולים מגוונים מוצאים קושי רב בניסיון לשרוד אל מול הדורסנות והכוח של היצרנים הגדולים. כך זה בארץ וכך גם ברוב העולם. אבל מסורות מקומיות של גידול וייצור מזון הן עדיין נושא בעל חשיבות גבוהה לאנשים רבים, וכך לעיתים נמצאות דרכים יצירתיות כדי לשמור את הידע ואת העשייה גם בעולם המודרני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ