הזלילה הגדולה: שלושה ימים של אוכל משובח בברצלונה

חומרי הגלם משובחים, הקאווה מעולה וזולה וכמובן - טאפאס על טאפאס ללא הפסקה: השף יהונתן ברבי (ויקי כריסטינה) חזר משלושה ימים עמוסים באוכל ואלכוהול ועם רשימה של המלצות איפה לאכול בברצלונה

יהונתן ברבי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יהונתן ברבי, שף אורח

אוי ברצלונה, ברצלונה. ביקור קצר בעיר המדהימה הזאת הצליח להשפיע עלי כשף עם סגנון מאוד מובהק. היא סיפקה לי השראה, רעיונות ודרך מחשבה שונה על סגנון הבישול שדבקתי בו עד שביקרתי בה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ