למה זכה הטעם המר למיתוג כל כך שלילי?

ג'ניפר מקלאגן החליטה לשפר את התדמית של האוכל המר, אז היא הקדישה לו ספר שלם. בראיון עמה היא מסבירה מדוע אנחנו נרתעים ממנו, ואיך רותמים את המרירות לסעודת מלכים. לא למרירים בלבד

דפנה ארד
דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דפנה ארד
דפנה ארד

זיכרון מאשכולית שנאכלה לפני יותר מ-50 שנה הוליד ספר שעוסק בטעם מר. ג'ניפר מקלאגן התאוותה לאכול אשכולית מרירה, כמו פעם, ויצאה לחפש אותה בחנויות. היא לא מצאה. בשיחה עם חברה הן ניסו להיזכר מתי היתה הפעם האחרונה שנתקלו באשכולית עסיסית כזאת, עם בשר לבן. פלחי האשכולית המרירה עם מעטה הסוכר שפיזרה אמה של מקלאגן והגישה לה כל בוקר בכפית לפני שהלכה לבית הספר במלבורן שבאוסטרליה השתנו. מקלאגן עברה להתגורר בצפון אמריקה וכיום האשכולית היחידה הזמינה לה היא גרסה ורדרדה ומתקתקה, נטולת מרירות, כחלק מהחנופה לחיך האמריקאי, פרי הרבה פחות מעניין ומאתגר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ