למה המלה "אקזוטי" מעלה את מחיר המנה בתפריט?

דן ג'ורפסקי, פרופ' לבלשנות בסטנפורד, התעמק באותיות הקטנות ביותר של תפריטי המסעדות. עם צאת ספר חדש שלו, הכולל את ממצאיו, הוא מסביר מדוע ביקורות גרועות הן תצוגת תכלית של טראומה לאומית

דפנה ארד
דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דפנה ארד
דפנה ארד

המסעדה היקרה ביותר בסן פרנסיסקו, "Saison", קיבלה בחודש שעבר שלושה כוכבי מישלן. למרות זאת, עדיין אין בה תפריט. כלומר, הלקוח המרוצה יקבל עותק של התפריט המיוחד של היום, באותיות עדינות מודפסות על נייר מושקע כדי לקחת הביתה למזכרת, אבל זה יקרה רק לאחר סיום ארוחת הטעימות "דיסקאברי", שמחירה 398 דולר לא כולל משקאות, מע"מ, או טיפ.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ