שבעה חטאים |

מנות הלחם הטובות ביותר בארץ

לחם הוא לעתים קרובות החלק הטוב ביותר של הארוחה וכשהוא מצוין הוא גונב את ההצגה מהמנה העיקרית. קבלו שבעה לחמים מצטיינים ששווים ארוחה בפני עצמם

רוני קשמין ורותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רוני קשמין ורותם מימון

בעידן הקרוספיט-חיים ללא גלוטן-דיאטה תמידית שאופף אותנו קל מאוד להשמיץ את הלחם ולראות בו את האשם העיקרי בכל תחלואינו. הגדילו באחרונה לעשות שפים ממסעדות שונות בארץ ובעולם כשהחליטו, אולי כחלק מההתגייסות העולמית לשמירה על תזונה נכונה או טרנדיות בלתי מוסברת – להוציא את הלחם מהתפריט. כמכורים קשים לעניין, לא ברור כיצד אמור הסועד לנגב את טיפת הרוטב האחרונה שנשארה בצלחתו ובכלל- איך אפשר להעביר ככה ארוחה, שלא לדבר על לשבוע? תנו לנו הכל: לחמניית חלב, פוקצ'ה או בגט, לחם שאור או כוסמין ואפילו לחם לבן (או שחור) של פעם הולך, רק אל תקשיבו למי שאומר לכם: אל תתמלאו מהלחם, יש אוכל בדרך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ