הדגן, היצהר והתירוש: החיטה צומחת שוב. באיטליה

ממש כמו אצלנו לאורך ההיסטוריה - החיטה, הזית והגפן שולטים באזור סבינה באיטליה וגם שם, בדיוק כמו כאן, נאבקים היצרנים הקטנים המקומיים בשלטון ששכח מהי מסורת

אורי מאיר צ'יזיק
איטליה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אורי מאיר צ'יזיק
איטליה

כשנוסעים באזור הכפרי של סבינה באיטליה קשה להתחמק מהמראות האין סופיים של גפנים, זיתים ושדות החיטה. כבר אלפי שנים שהשלושה הם הגידולים המרכזיים של האזור הזה. ממש כמו אצלנו לאורך ההיסטוריה - דגן, יצהר ותירוש. אבל בסבינה זה נראה שונה - פה באזור הכפרי החלקות קטנות יחסית, החיטה גבוהה מאוד והכרמים נוטים על שיפועים אבסורדיים לחלוטין.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ