רותם מימון
רותם מימון

בכל שנה זה אותו דבר. רגע אחרי שחגי תשרי מסתיימים ראשוני הקונדיטורים החרוצים כבר עומלים על המצאת הסופגנייה מחדש ואת הוויטרינות מעטרות צלחות ואחר כך מבול של מגשים עם סופגניות. פעם הכל היה פשוט הרבה יותר: מכינים בבית סופגניות פשוטות וטעימות, או לכל היותר קונים במכולת סופגנייה גדולה ושמנמנה עם שלג של אבקת סוכר מעל וריבה אדומה ותעשייתית בפנים. אך הזמנים השתנו. לא ברור מתי ואיך נהפכו הסופגניות לכר הניסויים של השף קונדיטורים בארץ. כן, הבצק המטוגן עוד שם, אבל גם הוא בסכנת הכחדה. והריבה? היום אם זה לא קרם פטיסייר או שוקולד, אז זו קרוב לוודאי – ריבת חלב. לידיעת השפים קונדיטורים, כפי שתראו בתוצאות, לא בטוח שהקהל כל כך מת על זה.

רותם מימון

רותם מימון | אוכל

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ