המלצת השף |

ארבעה דברים שחובבי האוכל חייבים לעשות בסייגון

בכל ערב הופכים רחובותיה של הו צ'י מין סיטי למסעדה אחת גדולה. שף רונן סקינזיס (ממסעדת מאנטה ריי) רכב על טוסטוסים במסיבת אוכל אחת גדולה, הקפיץ תמנון וברח מהחום לאי של שקט ופירות ים מרהיבים

רונן סקינזיס, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רונן סקינזיס, שף אורח

בחודש שעבר ביקרתי בהו צ'י מין סיטי, הרי היא סייגון, לסדנת אוכל וייטנאמית. על אף שמספר התיירים הישראלים לוייטנאם עולה בכל שנה, וברחבי תל אביב נפתחו מסעדות וייטנאמיות או מסעדות אסיאתיות עם מנות וייטנאמיות, עדיין נראה שהידע שלנו על המטבח הזה בארץ די דל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ