ספיישל חורף |

מהמרק ועד הקינוח: 5 מתכונים עם ערמונים של השף אביב משה

קר, אפרפר וסגריר עד שכמעט עולה התקווה שהרחובות המזרח תיכוניים יהיו לרגע לרחובות אירופה שריח הערמונים עולה ונישא בהם. אביב משה, השף של מסה ויאסו, רוקח חמש מנות ערמונים לוהטות, לכבוד החורף שבחוץ

רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רוני קשמין

בין אם מטיילים ברחובות פריז או ברחובות ניו יורק, הערמון הוא כנראה מאכל הרחוב המזוהה והפופולארי במיוחד בין דוכני הרחוב החל מעונת הסתיו ועד האביב ומככב תמידית בירידי החורף, כשריח הקלייה הנפלא של פירותיו עולה מדוּדי הפח הלוהטים – מחמם את הרחובות הקפואים ומשכר את העוברים והשבים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ