האנשים שמעירים את שוק לוינסקי בלילות
אנשי הקבוצה שמאחורי "דלידה", החמארה האירופאית בדרום תל אביב, פותחים בר חדש – אף הוא בשוק לוינסקי. בשיחה עם רוני קשמין הם מסבירים את ההבדל בין מסעדה עם אלכוהול לבר עם אוכל ואיך שכנעו אנשים להגיע בלילה לשוק
שלוש שנים עברו מאז התמקמה "דלידה" באזור הפחות מזהיר של תל אביב, לפחות במונחים של אז. בינתיים, (עם התרומה של דלידה עצמה או בלעדיה) הפך שוק לוינסקי למתחם שוקק ומתחדש ביום ולאזור בילוי וקולינריה משפיע ובועט בלילה. הצעד הבא והבלתי נמנע, לפחות מבחינת בעלי המקום, היה פתיחת בר כאח קטן למסעדה שיפעל בסמוך אליה. הרעיון הוא פשוט שהלוא אחרי בראנץ' עם מנות קטנות במרכז השולחן ואלכוהול ברקע בצהרי שישי למשל, אך טבעי לזלוג (שלא לומר לנזול) לבר קרוב לערב של שתייה עם עוד אלכוהול במרכז וגם קצת מנות קטנות ברקע, לא? במילים אחרות, אם הגישה בדלידה היא של מסעדה עם הרבה אלכוהול, בבר של הדלידה הגישה היא של בר עם אוכל.

רוני קשמין | אוכל
כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ
באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/
כתבות מומלצות

"שבית המשפט יילך להז***": הכוכבים מוחים על ביטול הזכות להפלות
במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו
