מאמץ או מנפץ? |

בימים כתיקונם היינו ממתינים שם שעות לפיתה של אחרי פסח. למזלנו אלו ימים אחרים

אבולעפיה היפואית עלתה לגדולות באמצעות חיבתם הבלתי נדלית של בני אדם לבצקים. אלא שההבדל בין אכילה שיכורה לכזו המודעת לעצמה מרמזת כי הקסם של המקום, אולי, קיים רק באשליה שלנו שפעם היה טוב יותר ושמעט הוא יותר

איתן לשם
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתן לשם
איתן לשם

במסגרת המדור "מאמץ או מנפץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים, המוצרים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: מאפיית אבולעפיה ביפו.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ