מתערוכות בטוקיו למשלוחים לחיפה: השנה המשוגעת של השוקולייטרית הבכירה בארץ
איקה כהן התרגלה להתברג בצמרת רשימות השוקולייטרים העולמיות ולטוס בכל שנה לתערוכות השוקולד הנחשבות בעולם. ואז הגיע הקורונה. מתוך פחד וייאוש, כהן מצאה מחדש את הלקוחות הפרטיים, גילתה זמן מנוחה נדרש והודתה על האפיק הקולינרי החדש שנפתח בחסות המגיפה. לבסוף היא הסכימה להכריע בוויכוח הנושן – שוקולד לבן, כן או לא?
שיטוט באתר של Ika chocolate מגלה המון פרלינים יפים, בכל הצורות והצבעים, אבל גם הרבה לשוניות "אזל מהמלאי". כך נראה עסק שהתכונן לספוג מכה אנושה בעקבות הקורונה, אך באופן בלתי צפוי דווקא מצא דרך חדשה ומאוד מסקרנת להצלחה. השוקולייטרית איקה כהן היא בכירת יצרני השוקולד בארצנו. היא התרגלה בשנים האחרונות לטוס בכל שנה ולהשתתף בתערוכת השוקולד המובילה בעולם, בטוקיו. בנוסף, היא הצליחה להתברג לרשימת מאה השוקולייטרים המובילים בעולם ומחזיקה ב"דירוג זהב", שניתן היישר מפריז לעוסקים הטובים בתחום. כהן נעה בין תערוכת שוקולד יפנית שנתית אחת לסלון שוקולד בפריז, כשבכל תחרות המציאה את עצמה מחדש כדי לשמור על מקומה בצמרת היצרנים הקטנים הטובים בעולם. ואז, הגיעה הקורונה כמובן.
כתבות מומלצות
"בעצם, מחנה ההשמדה הראשון הוקם עוד ב-1904"

"הכי קשה זה הניתוק. היינו על קרחון חודש, בלי קליטה, בלי כלום"

עם כל הכבוד לעוגת גבינה, לכו על קינוח מופרע לשבועות

מתברר שחשיפה לשמש תורמת לנו בדרכים שלא היינו מעלים על הדעת

בית"ר ירושלים, שמאלנים: הצד המפתיע של תולדות הכדורגל בארץ
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
