"האורחים שלי במרכז, לא האוכל שלי": אבי ביטון ממשיך לחלום, הפעם ביוונית

השף מאחורי "קפה פופולר" ומעדניות "סוליקה" לא עוצר ונכנס לעמדת השף במקום אביב משה, במסעדה היוונית "יאסו". בראיון עצוב-שמח הוא מדבר על ההצלחה, מבהיר מה עדיין מרגש אותו באוכל ומתגעגע להוריו אולי יותר מתמיד

איתן לשם
איתן לשם
איתן לשם
איתן לשם

אבי ביטון זוכר את הרגע המדויק שבו הפסיק להתעצבן במטבח. "לפני שנתיים אבא שלי נפטר, אתה יודע כמה פניות יש בין קפה פופולר בדיזנגוף לבין מחלקה אונקולוגית תל השומר? אפס", ביטון נזכר בעצב ניכר. "אתה נוסע ישר על דיזנגוף, דרך השלום, אלוף שדה והגעת. יש לך קו מהמקום הכי שמח בעולם, קפה פופולר, לבין המקום הכי נורא בעולם שבו אנשים מתים. איפה על הקו הזה אני אתעצבן עכשיו על מלצריות? חשבתי פעם שזה מהות החיים, חשבתי פעם שזה הדבר הנורא בעולם אם מלצרית מבקשת פרמז'ן בצד והלקוח ביקש בכלל פטה. היום זה לא מעניין אותי".

תגובות