"האורחים שלי במרכז, לא האוכל שלי": אבי ביטון ממשיך לחלום, הפעם ביוונית
השף מאחורי "קפה פופולר" ומעדניות "סוליקה" לא עוצר ונכנס לעמדת השף במקום אביב משה, במסעדה היוונית "יאסו". בראיון עצוב-שמח הוא מדבר על ההצלחה, מבהיר מה עדיין מרגש אותו באוכל ומתגעגע להוריו אולי יותר מתמיד
אבי ביטון זוכר את הרגע המדויק שבו הפסיק להתעצבן במטבח. "לפני שנתיים אבא שלי נפטר, אתה יודע כמה פניות יש בין קפה פופולר בדיזנגוף לבין מחלקה אונקולוגית תל השומר? אפס", ביטון נזכר בעצב ניכר. "אתה נוסע ישר על דיזנגוף, דרך השלום, אלוף שדה והגעת. יש לך קו מהמקום הכי שמח בעולם, קפה פופולר, לבין המקום הכי נורא בעולם שבו אנשים מתים. איפה על הקו הזה אני אתעצבן עכשיו על מלצריות? חשבתי פעם שזה מהות החיים, חשבתי פעם שזה הדבר הנורא בעולם אם מלצרית מבקשת פרמז'ן בצד והלקוח ביקש בכלל פטה. היום זה לא מעניין אותי".
כתבות מומלצות

היא כתבה את המדריך "איך לרצוח את בעלך". ואז בעלה נרצח

ספר הזיכרונות שהותיר אחריו חושף כישרון מפתיע של סופר גדול

טירללת מדינה שלמה, את צריכה לענות. "צודק, אבל אני מנתקת"

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

לא מת, לא גוסס, ולא בבית חולים: תיק 4000 חי ונושם
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
