פוקצ'ה: הרבה יותר מסתם לחם איטלקי שטוח

מחוץ לאיטליה הפכה הפוקצ'ה לשם קוד גנרי למדי לבצק מותפח כלשהו בלי אפיונים או רגולציה קשוחה, בפועל מדובר במאפה בעל אלף פנים שבכל עיר מתפארים בגרסה המקומית שלה

דוד שושן שף
דוד שושן
דוד שושן שף
דוד שושן

רבות דובר ומדובר על הפיצה שזכתה בתהילת עולם, ונדמה שאין עיר או עיירה בעולם שאי אפשר למצוא בה לפחות פיצרייה אחת. קצת מחוץ לאור הזרקורים, כשהיא ניצבת בתוך תבנית ומשוחה בשמן זית נמצאת לה הפוקצ'ה. עושה רושם שמחוץ לאיטליה הפך המאפה לשם קוד גנרי למדי לבצק מותפח כלשהו בלי אפיונים או רגולציה קשוחה. שלא כמו הפיצה, אין מאחוריה עדת מעריצים אדוקה שכמהה לקמחים ספציפיים או לתנורי-על שייצרו את התוצאה המיוחלת.

דוד שושן שף

דוד שושן | אוכל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ