בסוף תמיד חוזרים אל הטחינה של סבתא רבקה

האחיות ויקי כהן ורות פוקס אמנם נולדו בביירות וגרות בניו ג'רזי, אך בלוג המתכונים הטבעוניים שלהן וספר בישול חדש הוא עוד צעד להפיכת הטחינה לחביבת הקהל האמריקאי

צח יוקד
צח יוקד
צח יוקד
צח יוקד

אדם יכול לפתח קריירה ענפה ולפרוץ בגדול, אך בסופו של דבר, הכל חוזר לסירים המלאים ולפריזר המפוצץ של סבתא רבקה בבת ים. "כל שנה היינו נוסעים לבקר אותה בארץ", מספרת כעת ויקי כהן בשיחה מביתה שבדרום ניו ג'רזי, על הגבול עם פילדלפיה. מי שלצד אחותה, רות פוקס, פרסמה לאחרונה ספר בישול חדש בשם "טחינה וכורכום: מאה ואחד מתכונים מזרח תיכוניים קלאסיים - עשויים באופן טבעוני".

תגובות