איך נראה האוכל הישראלי בחו"ל דרך ביקור בפלאפל מעוז באמסטרדם ובמזנון האוסטרלי

מעוז פלאפל מיתג את עצמו מחדש כטבעוני והמזנון של אייל שני במלבורן הסיר את הפיתות מתפריטי הערב – כך נראה האוכל הישראלי הכי לא ישראלי משני צדי הגלובוס הקולינרי

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתן לשם

הוויכוח על האם יש כזה דבר אוכל ישראלי או אין, הוא שחוק בערך כמו הוויכוח אודות "ביבי: הלוואה או חיסכון?" למרות זאת, האוכל שיצא מישראל על ידי טבחים ושפים ישראלים הצליח ובגדול ברחבי העולם בשנים האחרונות. לא עוד שפים ישראלים בודדים במטבחים זרים, או עסקי אוכל של מהגרים ישראליים – אלא הפגנת כוח קולינרי מרשימה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ