הקיץ הוא רק תירוץ: 21 גלידריות טובות בארץ

ההתלבטות הנצחית בין שוקולד לווניל התחלפה מזמן בשאלות קיומיות כמו: גלידת שמן זית ומלח ים או גלידת מסקרפונה ופרי עונתי? בניגוד למה שנהוג לחשוב, עוד נותרו בישראל כמה גלידריות קטנות שעושות עבודה מעולה, עם טעמים מקומיים וחומרי גלם מיוחדים. לגזור ולשמור

הקיץ הישראלי כבר כאן במלוא כוחו, ואין יום שהוא לא מזכיר לנו בו שכל יציאה החוצה מהמשרד או מהבית כרוכה בחשיפה לחום מעיק, לחות מהבילה ותחושה כללית של בעירה והזעה. הדבר היחיד שיכול לנחם במזג האוויר הזה הוא הלגיטימיות ללקק גלידה כדי לצנן מעט את הגוף, וזו שעתן הגדולה של הגלידריות, אם כי אפשר לומר שבארץ פיצחו את השיטה (ואולי זה בכלל באשמת מזג האוויר) שגם בחורף אנחנו צרכני גלידות רציניים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ